AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini pişman görmek

Kahve falında birini pişman görmek

Kahve falında birini pişman görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Kahve falında birini pişman gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Kahve falında pişmanlık duymak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında yaptığından pişman olmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizin pişman olduğunu görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evlendiğine pişman olmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında pişman olup ağlamak rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına tabir olunur.

Kahve falında pişman birini görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin pişmanlığını görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet eder.

Kahve falında ağlamak pişman olmak duraklama yaşanacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir