AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmanlık duymak

Kahve falında pişmanlık duymak

Kahve falında pişmanlık duymak sevdiği kişilere kavuşacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, hayaline kavuşacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında pişmanlık duymak gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Kahve falında pişmanlık duymak sağlıklı bir ömür süreceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında üzülmek pişmanlık duymak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin pişman olduğunu görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine işaret eder.

Kahve falında bir insanın pişman olduğunu görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında pişmanlıktan ağlamak yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, hayatın pahalılaşmasına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizin pişman olduğunu görmek çekilen hasretin biteceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına inanılır.

Kahve falında günahtan pişman olmak diplomalı kimse olacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalettir.

Kahve falında pişman olduğunu görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir