AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak pişman olmak

Kahve falında ağlamak pişman olmak

Kahve falında ağlamak pişman olmak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, yolculuğa çıkmaya, kazancının daha da artacağına, zor zamanlar yaşayacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına yorulur.

Kahve falında ağlamak pişman olmak gördüyseniz:

  • Zihinsel aktiviteniz sizi önemli konumlara getirecek kadar iyidir.

Kahve falında ağlamak pişman olmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişman olup ağlamak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmanlıktan ağlamak sağlık sorunlarından kurtulmaya, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini öldürüp pişman olmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının pişman olduğunu görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin pişmanlığını görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaptığından pişman olmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki içmek pişman olmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir