AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini özlediğini görmek

Kahve falında birini özlediğini görmek

Kahve falında birini özlediğini görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işarettir.

Kahve falında birini özlediğini gördüyseniz:

  • Size problem yaratabilecek kişi veya kurumlarla sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında geçmişi özlemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayı özlemek hayatının rast gitmeye başlayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özlediğin insanı görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini özlemek yaşamının belli bir düzene oturacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye özlediğini söylemek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işlerinin çok açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine özlediğini söylemek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında özlediğine sarılmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin seni özlediğini görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir