AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine özlediğini söylemek

Kahve falında birine özlediğini söylemek

Kahve falında birine özlediğini söylemek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında birine özlediğini söylemek gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliye özlediğini söylemek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında özlediğini söylemek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini özlediğini söylemek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine özlediğini söylemek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini özlemek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini özlemek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü özlemek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini çok özlemek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir