AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı özlemek

Kahve falında ölmüş babayı özlemek

Kahve falında ölmüş babayı özlemek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, yeni işlere atılacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı özlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kadınların bazı ters davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babayı özlemek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı özlemek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında özlediğin insanı görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine özlediğini söylemek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini özlemek hastalığın biteceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini özlediğini söylemek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, sağlık içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birini özlemek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında özlediğin birinin geldiğini görmek karalar bağlayacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir