AnaSayfa / Genel / Kahve falında özlediğine sarılmak

Kahve falında özlediğine sarılmak

Kahve falında özlediğine sarılmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında özlediğine sarılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler söylenenleri eksiksiz yerine getirme kon usunda sıkıntı yaşamıyor olabilir.

Kahve falında özlediği birine sarılmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, haksızlığa uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında özlediğin kişiye sarılmak müjdeli haberler alınacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulur.

Kahve falında özlediğine sarılmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında özlediğin birine sarılmak güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında özlediğine kavuşmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında özlediği birini görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, sıkıntıların artacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü özlemek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında özlediğin kişileri görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir