AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini öldürmeye çalışmak

Kahve falında birini öldürmeye çalışmak

Kahve falında birini öldürmeye çalışmak ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, içinin rahatlayacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Kahve falında arı öldürmeye çalışmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını öldürmeye çalışmak günahlarının affedileceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırkayak öldürmeye çalışmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümceği öldürmeye çalışmak kendisine fırsatlar yaratacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında timsah öldürmeye çalışmak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında birisi tarafından öldürülmeye çalışmak çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini öldürmeye çalışmak fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böceği öldürmeye çalışmak daha güzelleşeceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir