AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını öldürmeye çalışmak

Kahve falında arkadaşını öldürmeye çalışmak

Kahve falında arkadaşını öldürmeye çalışmak sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kötü halin son bulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, alım gücünün artacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, elindeki malların gideceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını öldürmeye çalışmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında birini öldürmeye çalışmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işarettir.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmeye çalışmak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karafatma öldürmeye çalışmak işindeki verimliliğin düşeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği öldürmeye çalışmak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan öldürmeye çalışmak eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yılan öldürmeye çalışmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında arı öldürmeye çalışmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir