AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayılan birini kucaklamak

Kahve falında bayılan birini kucaklamak

Kahve falında bayılan birini kucaklamak gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, mali gücünü yitireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, toplumda yükseleceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında bayılan birini kucaklamak gördüyseniz:

  • Duygusal şantaj yapan veya profesyonellikten uzak kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bayılan birini kucaklamak işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayılan bir kadın görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bayılmış gibi yapmak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birini bayılırken görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, çok büyük bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin bayılmasını görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında bayılan insan görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine inanılır.

Kahve falında bayılıp düşmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını bayılmış görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir