AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini korumak

Kahve falında birini korumak

Kahve falında birini korumak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, uzaktan haberler işiteceğine delalettir.

Kahve falında birini korumak gördüyseniz:

  • Sizi mücadeleci ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında çocuğu korumak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında namusunu korumak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarını korumak sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesini korumak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek korumak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını korumak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı korumak kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu korumak saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir