AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kısa saçlı görmek

Kahve falında birini kısa saçlı görmek

Kahve falında birini kısa saçlı görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, rakiplerini alt edeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, maddi kayıpların olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına inanılır.

Kahve falında birini kısa saçlı gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten çekinmemeniz duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında saçınızı kısa görmek sorunlarının çözüleceğine, ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa beyaz saç görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçları kısa kesmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarının kısa olduğunu görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini kısa saçlı görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi kısa saçlı görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kudret ve destek olacağına işarettir.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçının kısa olduğunu görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir