AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kaybolduğunu görmek

Kahve falında birini kaybolduğunu görmek

Kahve falında birini kaybolduğunu görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Fırsat olarak nitelenebilecek şeylerin hemen üstüne atılmamalısınız.

Kahve falında deniz kenarında kaybolmak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini kaybolduğunu görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında elbisesinin kaybolduğunu görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğumun kaybolduğunu görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizmenin kaybolduğunu görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir eşyanın kaybolduğunu görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında birinin suda kaybolduğunu görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kaybolduğunu görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir