AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kapkara görmek

Kahve falında birini kapkara görmek

Kahve falında birini kapkara görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, şansının yaver gideceğine, anne baba duasının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini kapkara gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermeniz insanları size yardıma çekebilir.

Kahve falında yüzü kapkara görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, dinde olgunlaşacağına işarettir.

Kahve falında kapkara bulutlar görmek işlerinde kara geçeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında kapkara deniz görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapkara kedi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kapkara insan görmek büyük miktarda para kazanılacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kapkara görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünü kapkara görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kapkara görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, dualarının karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir