AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünü kapkara görmek

Kahve falında gökyüzünü kapkara görmek

Kahve falında gökyüzünü kapkara görmek idealist davranacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünü kapkara gördüyseniz:

  • Eski arkadaş, amaç veya hobilerinizi hatırlayabilir, ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünü kapkara görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapkara bebek görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kapkara köpek görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapkara bulutlar görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapkara insan görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kapkara kedi görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapkara deniz görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü kapkara görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir