AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanserli görmek

Kahve falında kanserli görmek

Kahve falında kanserli görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kanserli gördüyseniz:

  • Savlarınıza veya tezlerinize karşı çıkan kişiler olabilir.

Kahve falında kanser olup saçlarının döküldüğünü görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, sevilen birinin geleceğine delalettir.

Kahve falında annesini kanser olduğunu görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına yorulur.

Kahve falında kansere yakalandığını görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Kahve falında beyin kanseri olmak ticaretinin açılacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kanser tedavisi görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annemin kanser olduğunu görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanser hücresi görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kanser olduğunu görmek her zaman hak ettiğini alacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir