AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kanser olmak

Kahve falında birini kanser olmak

Kahve falında birini kanser olmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Kahve falında birini kanser olmak gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz veya kötümser düşünceleriniz nedeniyle, yolunda giden işleri bozmamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında aileden birinin kanser olduğunu görmek büyük kazançlar sağlayacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir kişinin kanser olduğunu görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini kanser olduğunu görmek ticarette zarar edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini kanser olmuş görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini kanser görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kanser olduğunu görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanser hastalığa yakalandığını görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun kanser olduğunu görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir