AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini kanser görmek

Kahve falında kardeşini kanser görmek

Kahve falında kardeşini kanser görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini kanser gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Kahve falında kardeşini kanser görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin kanser olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşin kanser olduğunu görmek stres içinde günler geçireceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına işaret eder.

Kahve falında başka bir kişinin kanser olduğunu görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyin kanseri olmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akciğer kanseri olmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, başarıya giden yollarını açacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kanserden öldüğünü görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında eşini kanser görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir