AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileden birinin kanser olduğunu görmek

Kahve falında aileden birinin kanser olduğunu görmek

Kahve falında aileden birinin kanser olduğunu görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına yorulur.

Kahve falında aileden birinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın, serbest, hür kalma arzuları içindesiniz.

Kahve falında aileden birinin kanser olduğunu görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine yorulur.

Kahve falında kanser duymak kötü bir duruma düşürüleceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu öğrenmek çok büyük zararlar edileceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kanser görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalet eder.

Kahve falında annenin kanser olduğunu görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun kanser olduğunu görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanı kanser görmek özlemelerin son bulacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine delalet eder.

Kahve falında kan kanseri olduğunu görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir