AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kanser olduğunu görmek

Kahve falında kendini kanser olduğunu görmek

Kahve falında kendini kanser olduğunu görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, umutlarının biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, çok yorulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Yanıltıcı hikayeler anlatan veya doğru olmayan tablolar çizen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kendini kanser hastası görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanserli birini görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kanser görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanseri olduğunu görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında eşini kanser olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanser hastalığa yakalandığını görmek kişinin her türlü zenginliğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenizin kanser olduğunu görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayı kanser görmek ailesinden hayır göreceğine, geriye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir