AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini imam görmek

Kahve falında birini imam görmek

Kahve falında birini imam görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında birini imam gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz maddi açıdan yararlı olabilir.

Kahve falında imam nikahı yapmak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını imam olarak görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında cemaate imam olmak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında imamla yemek yemek rahat bir hayata sahip olacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işarettir.

Kahve falında imam hasanı görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında imam bayıldı yemeği görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, insanların alım gücünün azalacağına delalet eder.

Kahve falında imamlık yapmak çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında imam arkasında namaz kılmak çekilen zahmetin sona ereceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir