AnaSayfa / Genel / Kahve falında imam bayıldı yemeği görmek

Kahve falında imam bayıldı yemeği görmek

Kahve falında imam bayıldı yemeği görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında imam bayıldı yemeği gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Kahve falında imam bayıldı yemek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına işarettir.

Kahve falında imam bayıldı yemeği görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, hasta olanın da iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında imam bayıldı görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında imamla yemek yemek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, bazı konularda konuşulacağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşının bayıldığını görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına inanılır.

Kahve falında babanın bayıldığını görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bayıldığını görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının bayıldığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir