AnaSayfa / Genel / Kahve falında imamlık yapmak

Kahve falında imamlık yapmak

Kahve falında imamlık yapmak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, eğlenceli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imamlık yapmak gördüyseniz:

  • Hız bazen her şeydir.

Kahve falında imam nikahı yapmak yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına delalettir.

Kahve falında namazda imamlık yapmak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, yenilenme yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kabede imamlık yapmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında imamlık yapmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalettir.

Kahve falında cami imamı görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine rivayet eder.

Kahve falında imam sarığı görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında imamdan para almak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında imam cübbesi giymek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir