AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ihtiyarlamış görmek

Kahve falında birini ihtiyarlamış görmek

Kahve falında birini ihtiyarlamış görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hakkını alacağına, kazancın daha da artacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini ihtiyarlamış gördüyseniz:

  • Bazı engellerle karşılaşmanız durumunda yaşananları kişisel algılamamalı veya güveninizi sarsmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında birini ihtiyarlamış görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında sakallı ihtiyar görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında genç birini ihtiyar görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında ihtiyar çift görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı ihtiyar kadın görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sakallı ihtiyar görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında ihtiyarın elini öpmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ihtiyar kadına yardım etmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir