AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı ihtiyar görmek

Kahve falında sakallı ihtiyar görmek

Kahve falında sakallı ihtiyar görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına yorulur.

Kahve falında sakallı ihtiyar gördüyseniz:

  • Tatmin edici görünmeyen ilişki veya anlaşmaları gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında sakallı ihtiyar görmek tatsızlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında ak sakallı ihtiyar görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sakallı ihtiyar görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında genç birini ihtiyar görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ihtiyar adam görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, çevrenizden takdir görmeye alamet eder.

Kahve falında nur yüzlü ihtiyar görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı ihtiyar adam görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü ihtiyar görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir