AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sakallı ihtiyar görmek

Kahve falında beyaz sakallı ihtiyar görmek

Kahve falında beyaz sakallı ihtiyar görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kısmetinin artacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sakallı ihtiyar gördüyseniz:

  • Son derece ileri görüşlü olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz sakallı ihtiyar görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hobilerine eğileceğine tabir olunur.

Kahve falında sakallı ihtiyar görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı ihtiyar görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine yorulur.

Kahve falında ihtiyar elini öpmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına işarettir.

Kahve falında ihtiyarlar görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini ihtiyarlamış görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına delalet eder.

Kahve falında ihtiyarla evlenmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet eder.

Kahve falında ihtiyarın elini öpmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir