AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini hamile olarak görmek

Kahve falında birini hamile olarak görmek

Kahve falında birini hamile olarak görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini hamile olarak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için harakete geçin.

Kahve falında ablayı hamile görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalettir.

Kahve falında hamileyken emzirmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, konfor içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında hamile değilken doğum yapmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında evli olmayan birinin hamile olduğunu görmek zararın telafi edileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi hamile görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalet eder.

Kahve falında hamileyken kavga etmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Kahve falında hamile keçi görmek önemli sorumluluklar alacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına delalettir.

Kahve falında hamile inek kesmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir