AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile keçi görmek

Kahve falında hamile keçi görmek

Kahve falında hamile keçi görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, vefa göstereceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile keçi gördüyseniz:

  • Bazı konuları veya girişimlerinizi normal akışının dışında hareketlendirmek mümkün olmayabilir.

Kahve falında hamile keçi görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi sütü sağdığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçi çalmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, doğruluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş keçi görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine delalet eder.

Kahve falında keçi kestiğini görmek hoşluk içinde olacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında keçileri kaybetmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğuran keçi görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işarettir.

Kahve falında keçi sesi duymak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir