AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini güldürmek

Kahve falında birini güldürmek

Kahve falında birini güldürmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, geçim derdinden kurtulacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı işaret etmektedir.

Kahve falında birini güldürmek gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü güldürmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, bekar ise evleneceğine işaret eder.

Kahve falında birini güldürmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanları güldürmek beddua ve ah alacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeği güldürmek ona yardımcı olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gülmek ve güldürmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gülmek güldürmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına yorulur.

Kahve falında bebek güldürmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarını güldürmek sermayesinin boşa gideceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir