AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü güldürmek

Kahve falında ölüyü güldürmek

Kahve falında ölüyü güldürmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sağlık ve şifa bulacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü güldürmek gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Kahve falında ölüyü güldürmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına delalet eder.

Kahve falında insanları güldürmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gülmek güldürmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını güldürmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini güldürmek gelişim içine gireceğine, sorunların tarihe karışacağına delalettir.

Kahve falında bebek güldürmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, her zaman kötülük için çalışacağına alamet eder.

Kahve falında herkesi güldürmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarını güldürmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir