AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanları güldürmek

Kahve falında insanları güldürmek

Kahve falında insanları güldürmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kariyer sahibi olacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında insanları güldürmek gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun büyük bir sevincine ortak olmanız olasıdır.

Kahve falında insanları güldürmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını güldürmek büyük bir başarının elde edileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlarını güldürmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında herkesi güldürmek yeni kararlar alınacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gülmek ve güldürmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü güldürmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek güldürmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini güldürmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir