AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin olamamak

Kahve falında gelin olamamak

Kahve falında gelin olamamak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, kazancın her daim artacağına, sonra kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında gelin olamamak gördüyseniz:

  • Ardından daha az önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında gelinini kaybetmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin gelin görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı gelin çiçeği görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin gelin görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin evi düzmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin başı yaptırdığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında gelin saçı yapmak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işaret eder.

Kahve falında deve üzerinde gelin görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir