AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelininizi görmek

Kahve falında gelininizi görmek

Kahve falında gelininizi görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sorunların yakında son bulacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, iyi halin geleceğine inanılır.

Kahve falında gelininizi gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizi veya aşk hayatınızı canlandırabilecek olumlu etkiler var.

Kahve falında toplu gelin görmek güleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınını gelin görmek zararların telafi edileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine delalettir.

Kahve falında evli olan birinin gelin olduğunu görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla gelin görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin arabası kullanmak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine inanılır.

Kahve falında gelin sandığı görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işarettir.

Kahve falında gelin çiçeğini atmak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet eder.

Kahve falında gelini görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir