AnaSayfa / Genel / Kahve falında akşam mezar görmek

Kahve falında akşam mezar görmek

Kahve falında akşam mezar görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çok zor durumlara düşeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akşam mezar gördüyseniz:

  • Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeniz veya görevlerini yüklenmeniz için ortada hiçbir sebep görünmüyor.

Kahve falında akşam mezar görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında akşam mezara gitmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akşam mezarlığa gitmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında akşam araba kullanmak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına tabir olunur.

Kahve falında akşam namazı kılmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında akşam okula gitmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akşam namazını kılmamak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akşam namazı kıldırmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir