AnaSayfa / Genel / Kahve falında akşam namazı kıldırmak

Kahve falında akşam namazı kıldırmak

Kahve falında akşam namazı kıldırmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, maddi gücünün azalacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında akşam namazı kıldırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açıksınız.

Kahve falında akşam namazını cemaatle kılmak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akşam namazının sünnetini kılmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide akşam namazı kılmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında akşam namazı kıldıgını görmek aile hayatlarını bozulacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulur.

Kahve falında camide akşam namazını kılmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akşam namazını kıldığını görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akşam namazı kılmak inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, dertlerin sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında abdest alıp akşam namazı kılmak yapılan işte çok zarar edileceğine, eşi tarafından yüceltileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir