AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı yakalamak

Kahve falında babayı yakalamak

Kahve falında babayı yakalamak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, oğlu evli ise boşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, mutsuz ve hasta olacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında babayı yakalamak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, dostlarınız veya ailenizle ilişkileriniz hakkında daha fazla düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında babayı yakalamak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına delalettir.

Kahve falında fil yakalamak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ördek yakalamak çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında siyah arı yakalamak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşen çocuğu yakalamak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında cin yakaladığını görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, kazancın arttırılacağına inanılır.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi balık yakalamak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir