AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini düşerken kurtarmak

Kahve falında birini düşerken kurtarmak

Kahve falında birini düşerken kurtarmak elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, sorunlarını çözeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında birini düşerken kurtarmak gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla başa çıkabilmek için sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında yüksekten düşen birini kurtarmak endişelerin ve korkuların geçeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşerken birini kurtarmak çok üst mevkilere geleceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşen birini kurtarmak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, büyük bir ihanete uğranacağına alamet eder.

Kahve falında düşerken kurtarmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işarettir.

Kahve falında kuyuya düşeni kurtarmak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulur.

Kahve falında kuyuya düşen birini kurtarmak ondan kazanç elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kendi kabuğuna çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir