AnaSayfa / Genel / Kahve falında akşam güneşi görmek

Kahve falında akşam güneşi görmek

Kahve falında akşam güneşi görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük bir makama geleceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında akşam güneşi gördüyseniz:

  • Eşinizle ya da sevdiğinizle birlikte her konuda birlikte birşeyler yapmak için harekete geçin.

Kahve falında akşam güneş görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akşam güneşi görmek işlerinde kara geçeceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye alamet eder.

Kahve falında akşam ezanı okunduğunu duymak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akşam ezanı duymak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında akşam mezarlığa gitmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında akşam suya girmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında akşam olmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akşam yağmur yağdığını görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir