AnaSayfa / Genel / Kahve falında akşam olmak

Kahve falında akşam olmak

Kahve falında akşam olmak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, işveren koltuğunda oturacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, talihinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akşam olmak gördüyseniz:

  • Geçmişte verilmiş sözlere bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında akşam yüzmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akşam denizde yüzmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına işaret eder.

Kahve falında akşam yolda yürümek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akşam ezanını duymak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizi akşam görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, düşünceli ve dalgın olacağına inanılır.

Kahve falında akşam namazına durmak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işarettir.

Kahve falında akşam karanlığı görmek rakiplerine büyük fark atacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında akşam koşmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir