Kahve falında kopmuş dil görmek

Kahve falında kopmuş dil görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kopmuş dil gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin veya kararsızlığın yapabileceklerinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kocasının dilini görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işaret eder.

Kahve falında sağır ve dilsiz olduğunu görmek güçlükle elde edilecek başarı, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini dilsiz görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, dertlerine çare bulacağına işaret eder.

Kahve falında yılan dili görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında dilinin uzadığını görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yabancı dil konuştuğunu görmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında dilsiz köpek görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan dili görmek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir