AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini beyaz önlükle görmek

Kahve falında birini beyaz önlükle görmek

Kahve falında birini beyaz önlükle görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini beyaz önlükle gördüyseniz:

  • Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir.

Kahve falında kendini beyaz önlükle görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, muradına eremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz önlüklü kadın görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz önlüklü öğretmen görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz önlüklü hemşire görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü giymek kalp kırmayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz önlüklü doktor görmek rahat bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz önlük giymiş birini görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz önlüğü görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir