AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini beyaz önlükle görmek

Kahve falında kendini beyaz önlükle görmek

Kahve falında kendini beyaz önlükle görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini beyaz önlükle gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan bir çok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, ticarette şansının düşeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz önlük giyen birini görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz önlük görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz önlük giymiş birini görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü giymek mutluluğun ve kazancın azalacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında birini beyaz önlükle görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz mutfak önlüğü görmek hem eğleneceğine, kafasının rahat olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir