AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağında akrep görmek

Kahve falında yatağında akrep görmek

Kahve falında yatağında akrep görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, eşi ile arasının açılacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatağında akrep gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz.

Kahve falında yatağın altında akrep görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine inanılır.

Kahve falında yatakta akrep öldürmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağında akrep görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında yatakta akrep görmek işlerine yeni işler katacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak odasında akrep görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında birinin elinde akrep görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına inanılır.

Kahve falında akrep sürüsü görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında akrep çiyan görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir