AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve akrep görmek

Kahve falında yılan ve akrep görmek

Kahve falında yılan ve akrep görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, her geçen gün sorunların artacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına inanılır.

Kahve falında yılan ve akrep gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yılan akrep görmek bereket ve zenginlik bulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet eder.

Kahve falında yılan ve akrep görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında akrep yılan görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında akrep ve yılan görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yılanla akrep görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında akrep ve yılan öldürmek maddi güç elde edeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında akrep kesmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yürüyen akrep görmek yeni bir ev alınacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir