AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep zehiri görmek

Kahve falında akrep zehiri görmek

Kahve falında akrep zehiri görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, bilmediği duyguları tadacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında akrep zehiri gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, ailenizde veya evinizde rahatsız edici ufak tefek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında zehirsiz akrep görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çaresiz durumlarda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında akrep zehiri görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, bazı sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında zehirli akrep görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli ilaç görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından zehirlenmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, işlerinin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehir içip kusmak kolay ve zevkli hale geleceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında zehirli yılan sokması görmek karasızlık yaşayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir