AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yiyecek vermek

Kahve falında birine yiyecek vermek

Kahve falında birine yiyecek vermek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalettir.

Kahve falında birine yiyecek vermek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için neler söylemeniz gerektiğinin farkındasınız.

Kahve falında yiyecek görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yiyecek içecek görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yiyeceğin kurtlandığını görmek iş yaşantısında hırslanacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden yiyecek almak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına yorulur.

Kahve falında tatlı yiyecekler yemek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yiyeceğin içinde kıl görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında balık yiyeceğini görmek dualarının kabul olacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına inanılır.

Kahve falında yiyecek depolamak iyi hissedileceğine, kazancın devamlı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir