AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep ve yılan görmek

Kahve falında akrep ve yılan görmek

Kahve falında akrep ve yılan görmek dünyasının bir anda değişeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında akrep ve yılan gördüyseniz:

  • Süregelen duygusal ilişkileriniz biraz zorlaşabilir.

Kahve falında yılanla akrep görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrep ve yılan görmek iş sahibi olunacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan akrep görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan ve akrep görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, dertlerden kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında akrep yılan görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep ve yılan öldürmek zor ve kötü günler geçireceğine, lüks içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında başında akrep görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında akrep yutmak işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, çok güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir