AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tuz vermek

Kahve falında birine tuz vermek

Kahve falında birine tuz vermek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında birine tuz vermek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Kahve falında tuzlu balık yemek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üzerine tuz dökmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu su dökmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu bisküvi görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yeri tuz görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında tuzlu suyla yıkanmak çok büyük başarı kazanacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe tuz serpmek rahat bir hayat sürüleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında paket tuz görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kazancının epey düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir