AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağından kıl çekmek

Kahve falında tereyağından kıl çekmek

Kahve falında tereyağından kıl çekmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulur.

Kahve falında tereyağından kıl çekmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek maddi şanslar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında tereyağından kıl çekmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında tereyağı görmek parasının ve malının da artacağına, kıdem atlayacağına delalet eder.

Kahve falında birinden tereyağı almak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bal tereyağı yemek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında tereyağı yemek uzun yaşayacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulur.

Kahve falında tereyağı satın almak sorunların son bulacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında tereyağı ve peynir görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağı peynir görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir