AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep ve karınca görmek

Kahve falında akrep ve karınca görmek

Kahve falında akrep ve karınca görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına işarettir.

Kahve falında akrep ve karınca gördüyseniz:

  • Ortak kullanılan kaynaklar, eşyalar veya sahip olunan şeylerle ilgili konularda tecrübelerinizden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında akrep ve karınca görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına alamet eder.

Kahve falında karınca ve akrep görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, haksızlığa uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında akrep ve yavrularını görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında duvarda akrep görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, kötü yola sapmayacağına işaret eder.

Kahve falında akrepleri öldürmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulur.

Kahve falında akrep tutmak yeni şeyler deneneceğine, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında akrebi atmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına yorulur.

Kahve falında deniz kenarında akrep görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir